Inclusief onbeperkt bellen
Dagelijks opzegbaar
Goedkope tarieven
Bellen met VoIP toestel
Bellen met app op mobiel
Bellen via browser

Hosted VoIP gebruiker

€ 8,50
Meest gekozen
Inclusief onbeperkt bellen :
Dagelijks opzegbaar :
Goedkope tarieven :
Bellen met VoIP toestel :
Bellen met app op mobiel :
Bellen via browser:

Hosted VoIP onbeperkt

€ 17,50
Inclusief onbeperkt bellen :
Dagelijks opzegbaar :
Goedkope tarieven :
Bellen met VoIP toestel :
Bellen met app op mobiel :
Bellen via browser:

Afgelopen maand bestelden 267 klanten

Zakelijk Telefonie

Zij bestelden:

50%

Hosted VoIP

13%

Hosted VoIP Onbeperkt

25%

Compleet

12%

Compleet Onbeperkt

Gemiddeld geeft een klant ons een:

9.5
Goed bereikbaar, gelijk iemand aan de lijn die je écht kan helpen.
Jaap, WebFunky
Snelle eerste contacten en fijn werken met een vaste contactpersoon.
Bert, Eproseed
Correcte service, nette prijzen en korte lijnen.
Eise ter Veen, Letterlink
De mensen van Fieber staan altijd voor ons klaar met veel technische kennis.
Edwin Leyendecker, Freestyle Kappers
Fieber komt meteen in actie als er iets geregeld moet worden!
Geert Boersma, 2Switch
De mogelijkheid voor onbeperkt bellen gaf voor mij de doorslag!
Manfred Hommeles, Hommeles Expertise
100%

Beveelt ons aan

Vragen? Bel 088 – 25 50 100

Vanaf elk toestel

Bellen via een App, browser of een VoIP toestel. Bepaal zelf hoe jij wilt communiceren met jouw klanten en leveranciers, met Hosted VoIP kun je zelf bepalen waar en waarmee jij communiceert!

Ben je in het buitenland klap je laptop open, log in, en bel. Een dagje thuis werken? Pak je mobiel, Log in op de App, en bel.

Je kan met je huidige telefoonnummer(s) eenvoudig overstappen of nieuwe nummer(s) aanvragen en gebruiken in combinatie met Hosted VoIP. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om nieuwe telefoonnummers toe te voegen aan de hosted voip centrale.

Denk daarbij aan regionale (bijvoorbeeld 010 of 020), nationale nummers (bijvoorbeeld 085, 088, 0800, 0900) of internationale nummers.

Mogelijkheden

Regionale nummers

  • Enkelvoudig nummer : 012-34567890
  • Nummerblok 10 : 012-34567890 – 012-34567899
  • Nummerblok 100 : 012-34567800 – 012-34567899

Nationale nummers

  • Enkelvoudig nummer : 085-1234567
  • Nummerblok 10 : 085-1234560 – 085-1234569
  • Nummerblok 100 : 085-1234500 – 085-1234599

Internationale nummers

Een virtuele vestiging in het buitenland is zeer makkelijk te realiseren met Hosted VoIP. Hoe makkelijk is het voor buitenlandse klanten om een lokaal nummer te bellen? Je beantwoord het gesprek eenvoudigweg vanaf uw kantoor in Nederland of uw buitenlandse vestiging. Fieber kan eenvoudig uw vestigingen in Europa aansluiten en een groot deel van de wereld.

Vast Mobiel Integratie

Door middel van vast-mobiel integratie kan je eenvoudig het vaste telefoonnummer koppelen aan je mobiel zonder doorschakel kosten. Alle functionaliteiten van de Hosted VoIP-centrale zijn ook op mobiel beschikbaar.

Totale vrijheid! Of je ervoor kiest om een VoIP telefoon via ons aan te schaffen, je bestaande VoIP toestellen wilt blijven gebruiken of VoIP telefoons aanschaft via een andere partij, het is allemaal mogelijk op onze FAQ kunt voor de meeste toestellen de juiste instellingen terugvinden, en kom je er toch niet uit, onze nerds helpen je graag het toestel gebruiksklaar te maken.

zakelijke telefonie

zakelijke vaste telefonie

Besparen

Bespaar direct op je factuur. Je belt al vanaf 2 cent per minuut naar vaste nummers in Nederland. Wil je maandelijks geen verrassingen meer? Met onbeperkt bellen weet je maandelijks waar je aan toe bent. Alle tarieven vind je hier
Duidelijkheid in de kosten? Voor maar €9,- extra per maand per gebruiker, kan je al onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Elke maand weet jij exact waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk!
Dit is een handige telefooncentralefunctie, vooral voor werknemers die regelmatig weg zijn van kantoor en ook onderweg nog telefoontjes willen kunnen ontvangen. Ze kunnen dan hun telefoon zo instellen dat die automatisch naar een ander nummer doorverwijst, bijvoorbeeld naar hun mobiele telefoon. Dat heeft een aantal voordelen: de klant krijgt het mobiele nummer van de werknemer niet te zien, en het bedrijf zelf hoeft niet constant rekening te houden met veranderende telefoonnummers.

Zakelijke telefonie

Altijd de nieuwste telecom faciliteiten.

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kun je nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten je bedrijf. Onder de naam Hosted VoIP biedt Fieber dit innovatieve telecomconcept aan.

zakelijke telefonie

Heb je vragen? Bel 088- 25 50 100

zakelijke telefonie KPN

Overstappen

Eenvoudig en ongecompliceerd

Overstappen met je huidige zakelijke telefonie naar de cloud is eenvoudig en ongecompliceerd. De installatie is snel, en een Fieber implementatie specialist zal zorgen voor een soepele overgang van jouw medewerkers, vestigingen en systemen. Je account manager helpt je bepalen hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Gebruik je bestaande IP-telefoons of maak gebruik van een Fieber bruikleen toestel. Je kunt ook je pc’s en smartphones verbinden met de gratis Fieber oplossingen. Als je wilt, helpen wij met het overzetten van bestaande telefoonnummers. Je kunt natuurlijk ook nieuwe nummers bestellen.

Gratis online installatie

Uniek bij Fieber is onze gratis online installatie service. Dit houdt in dat onze support medewerker jou helpt om de Hosted VoIP volledig naar jouw wensen in te richten. Welke telefoontoestellen gaan er allemaal rinkelen als iemand naar jouw bedrijf belt? Wat gebeurt er buiten openingstijden? Samen met jou wordt alles geregeld!

Features

Standaard bij Hosted VoIP

 

Zelfs met een fulltime secretaresse die je telefoon opneemt, is het niet altijd mogelijk om iedereen direct te woord te staan. Daarom is een keuzemenu van belang: hiermee krijgen bellers direct de juiste informatie en krijg jij eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Zo mis je nooit per ongeluk een belangrijk gesprek. Meer info over keuzemenu.
Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. Meer info over belgroepen.
Is je VoIP-telefoon of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn. Meer info over deze feature.
Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in! Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar Voicemail of naar een mobiel nummer. Lees meer over openingstijden.
Met een welkomst melding kom je meteen professioneler over bij de klant. Het eerste dat de beller hoort is een welkomsttekst, zoals bijvoorbeeld “welkom bij schoenmakerij De Leest”. Meer info over welkomsttekst.
Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij Fieber een van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt. Meer info over doorschakelen.
Een antwoordapparaat is handig buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. De beller kan hier een bericht achterlaten.
Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanuit je browser? Met Clik to Dial van Fieber kan het! Meer info over Click to Dial.
Ontvang je voicemailberichten in je e-mailbox. En luister ze af op je mobiel of computer. Meer weten? Klik hier!
Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker. Meer info over de wachtrij functie.
Een speciale klant voorrang geven? Klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dit is standaard mogelijk met het Hosted VoIP abonnement. Meer info over deze functie.
Zelf bepalen welke wachtmuziek jouw bedrijf laat horen? Eenvoudig een mp3 toevoegen naar keuze, of een melding laten horen tijdens de wachtmuziek? Het is een van de vele standaard functionaliteiten van Hosted VoIP. We bieden onze klanten zelfs keuze uit 77 soorten wachtmuziekjes! Meer info over Wachtmuziek.
Werkt jouw organisatie landelijk en niet regiogebonden? Kies dan voor een 085-nummer of een 088-nummerblok. Meer info over 085 of 088 nummer.
Dit is een handige telefooncentralefunctie, vooral voor werknemers die regelmatig op verschillende kantoorlocaties werken. Hotdesking wil zeggen, het (tijdelijk) doorzetten van een telefoonaansluiting naar een ander toestel. Handig als je meerdere locaties hebt of regelmatig thuis werkt. Meer info over Hotdesking.
Met deze functie krijgt iedere telefoon binnen je netwerk een eigen nummer, waardoor klanten direct naar de persoon kunnen bellen die ze nodig hebben. Dit bespaart niet alleen de klanten tijd en frustratie, het zorgt er ook voor dat er minder telefoontjes via de klantenservice hoeven te gaan – zodat ook zij meer tijd overhouden om aan nuttigere zaken te besteden. Meer informatie.
Deze functie is één van de kernfunctionaliteiten van een hosted telefooncentrale: dit maakt een VoIP-systeem bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik. Extension dialing zorgt er simpel gezegd voor dat je medewerkers met een nummer van drie of vier cijfers kunt bellen.
Als werknemers hun telefoons aan hun eigen wensen aan willen passen, bijvoorbeeld door de werking van bepaalde knoppen aan te passen, zijn daar geen ingewikkelde ICT-trucjes voor nodig. Een paar simpele klikjes in de portal zijn voldoende. Meer info over autoprovisioning.
Dit is één van de essentieelste voordelen van hosted telefooncentrale services. Als je onderneming door brand, overstromingen of andere calamiteiten beïnvloed is, kun je met hosted services eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. En als je telefoons ook verwoest zijn, werkt je voicemail nog steeds, zodat telefoontjes nog altijd worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld je mobiel. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek voor noodgevallen op te zetten! Meer informatie.
Je kunt er voor kiezen om al je gesprekken op te nemen met Call recording. Dit is bijvoorbeeld handig voor meldkamers, financiële instellingen of callcenters.

Producten

Optioneel