Zakelijke telefonie

Altijd de telefooncentrale die past bij jouw onderneming

 Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Hosted VoIP

Bellen via het internet met een telefooncentrale in de cloud

Ook onbeperkt bellen mogelijk!

Verkrijgbaar vanaf
€ 8,50
per gebruiker per maand

Meer info
Gratis uitproberen
Offerte aanvragen

3CX

VoIP bellen voor de gevorderde gebruiker met het merk 3CX

Ook onbeperkt bellen mogelijk!

  • Bellen vanaf 2 cent per minuut*
  • Toestel onafhankelijk
  • Bellen met een app op je telefoon!
  • * tenzij gekozen is voor onbeperkt bellen

Verkrijgbaar vanaf
€ 5,-
per gebruiker per maand

Meer info
Afspraak maken
Offerte aanvragen
Telefonie vergelijken ziggo

De 9 voordelen van Hosted VoIP – De modernste telefoonoplossing van dit moment. Maak je nog geen gebruik van Hosted V…  Lees verder

Zakelijke telefonie tele2

5 tekenen dat je zakelijke telefonie niet meer voldoet – Niemand wil een zakelijk telefoonsysteem dat slecht presteert. Het… Lees verder

Zakelijke telefonie Vodafone vergelijken

De 4 voordelen van een softphone desktop app – Een desktop softphone app wordt steeds populairder. Een softp… Lees verder

zakelijke telefonie vergelijken

Hosted telefooncentrale: top 10 functies – Wij zijn fan! Er is zo veel meer mogelijk in tegenstelling tot een traditionele tege… Lees verder

Zakelijke telefonie

Afgelopen maand bestelden 343 klanten zakelijke telefonie

Zij bestelden:

3CX

29%

Zakelijke telefonie

Waarom kiezen voor zakelijke telefonie van Fieber

Onze klanten

Zakelijke telefonie

Altijd de nieuwste telecom faciliteiten

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kun je nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten je bedrijf.

Zakelijke telefonie aanvragen
zakelijke telefonie aanvragen

Overstappen

Eenvoudig en ongecompliceerd

Overstappen met je huidige zakelijke telefonie naar een zakelijke telefonie oplossing Fieber is eenvoudig en ongecompliceerd. Wij zorgen er voor dat al jouw medewerkers, vestigingen en systemen soepel en snel worden overgezet.  Je account manager helpt je bepalen hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Gebruik je bestaande IP-telefoons of maak gebruik van een Fieber bruikleen toestel? Je kunt ook je pc’s en smartphones verbinden met de gratis Fieber oplossingen. Als je wilt, helpen wij met het overzetten van bestaande telefoonnummers. Je kunt natuurlijk ook nieuwe nummers bestellen. Wij helpen jou, tot alles naar wens is.

Gratis online installatie

Uniek bij Fieber is onze gratis online installatie service. Dit houdt in dat een van onze Support medewerkers jou helpt om je moderne telefooncentrale  volledig naar jouw wensen in te richten. Welke telefoontoestellen gaan er allemaal rinkelen als iemand naar jouw bedrijf belt? Wat gebeurt er buiten openingstijden? Samen met jou wordt alles geregeld!

Wil je graag overstappen maar wel je eigen nummers behouden? In de meeste gevallen is dat gewoon mogelijk. Wil je naast je oude nummers ook nieuwe nummers toevoegen? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan regionale nummers (bijvoorbeeld 010 of 020), nationale nummers (bijvoorbeeld 085, 088, 0800, 0900) of internationale nummers.

Mogelijkheden

Regionale nummers:

  • Enkelvoudig nummer: 012-34567890
  • Nummerblok 10: 012-34567890 – 012-34567899
  • Nummerblok 100: 012-34567800 – 012-34567899

Nationale nummers:

  • Enkelvoudig nummer: 085-1234567
  • Nummerblok 10: 085-1234560 – 085-1234569
  • Nummerblok 100: 085-1234500 – 085-1234599

Internationale nummers:

Een virtuele vestiging in het buitenland is zeer makkelijk te realiseren met een moderne telefooncentrale zoals Hosted VoIP. Hoe makkelijk is het voor buitenlandse klanten om een lokaal nummer te bellen? Je beantwoord het gesprek eenvoudigweg vanaf je kantoor in Nederland of je buitenlandse vestiging. Fieber kan eenvoudig al je vestigingen in Europa aansluiten en een groot deel van de wereld.

Door middel van vast-mobiel integratie kan je eenvoudig het vaste telefoonnummer koppelen aan je mobiel zonder doorschakel kosten. Alle functionaliteiten van je moderne telefooncentrale, zoals Hosted VoIP, zijn ook op mobiel beschikbaar.

Of heb je liever een vast nummer op mobiel met behulp van een app?

Totale vrijheid! Of je ervoor kiest om een VoIP telefoon via ons aan te schaffen, je bestaande VoIP toestellen wilt blijven gebruiken of VoIP telefoons aanschaft via een andere partij, het is allemaal mogelijk op onze FAQ kunt voor de meeste toestellen de juiste instellingen terugvinden, en kom je er toch niet uit, onze nerds helpen je graag het toestel gebruiksklaar te maken.

Zakelijke telefonie

deze bedrijven gingen jou al voor:

Zakelijke telefonie

Van PSTN tot VoIP